Sisäänkirjautuminen
Tervetuloa Airportaliin!
Airportal on Finavian ylläpitämä verkkopalvelu lentoaseman toimijoille. Airportalista löytyvät ajankohtaiset uutiset ja toimintaohjeet.

 Kirjautumisohjeet

Q: Sain sähköpostissa käyttäjätunnuksen ja salasanan. Koitin syöttää näitä tietoja järjestelmään, mutta sain virheilmoituksen?

A: Salasanaa ei voi kopioida sähköpostista, vaan se pitää syöttää käsin. Kopioinnin yhteydessä mukaan tulee näkymättömiä merkkejä, jotka tekevät salasanasta epäkelvon. Salasana on kahdeksan merkkiä pitkä, ilman {0}: -merkkejä.

 

Q: Koitin rekisteröityä uudeksi käyttäjäksi, mutta saan virhesivun

A: Tarkista yrityksen Y-tunnus (1234567-0) muoto, henkilönumero (vain numerot muodossa esim. 1234, ei kirjaimia esim. AY1234).

 

Q: Syötin tietoni useamman kerran väärin ja esiin tuli sivu, että ota yhteyttä järjestelmävalvojaan. Tunnuksesi on lukittu

A: Odota muutama minuutti ja yritä uudelleen. Tarkista vielä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Jos olet epävarma salasanasta, paina Unohtuiko salasana? linkkiä ja tilaa uusi.


Q: Olen Finavian työntekijä ja yritin rekisteröityä Airportalin käyttäjäksi, mutta saan vain virheilmoituksen "Jotakin odottamatonta tapahtui ja pyyntöäsi ei voitu käsitellä"

A: Finavian työntekijöiden ei tarvitse rekisteröityä Airportalin käyttäjiksi, vaan he käyttävät samoja tunnuksia järjestelmään kuin muissakin työtehtävissään.